Skoči na sadržaj

Podcast 21

Miša Lukić

Biznis dizajn je MARKETING 21. veka

O epizodi

Za ovakvu priču i ovakav život treba biti pomalo lud i spreman na mnogo rizika. 

Gost podcasta je legenda marketinga i advertajzinga, Miša Lukić. 

Miša se ceo život izbacuje iz zone komfora. Kad god napravi neki ogroman uspeh on to napusti i krene da radi nešto novo, ili se preseli na drugi kraj sveta. To je radio ukupno 13 puta. 

Napravio je agenciju koja vredi 6 miliona evra i prodao je za 1evro, ali je to kasnije ispao mnogo dobar potez. Ko bi rekao. 

✅ BIOGRAFIJA GOSTA:

Miša Lukić je osnivač i glavni poslovni dizajner kompanije New Strategy, prve kompanije za konsultantske usluge u vezi sa dizajnom i brendom u jugoistočnoj Evropi koja donosi transformacijski rast kroz inovacije u poslovnim modelima. 2020. godine prepoznat kao srpska poslovna elita današnjice iz uglednog poslovnog časopisa Nedeljnik.

U svojoj skoro 25 godina dugoj karijeri na najvišim rukovodećim pozicijama, uspešno je vodio pet agencija za marketinške komunikacije u istočnoj Evropi i na Bliskom istoku.

Dva puta je bio izvršni direktor za balkanski region u dve agencije (Saatchi & Saatchi 1997-1999, Leo Burnett 2000-2010). Generalni direktor za Publicis One, uključujući 30 zemalja (CEE, Baltik, Grčka, Turska, Centralna Azija) od 2016. do 2018. Njegova karijera je popraćena brojnim nagradama najpoznatijih kreativnih festivala: Cannes Lions, Cresta, Eurobest, Epica, FAB nagrade, EACA Care Awards, Golden Drum …

 

Nove epizode u tvom inboxu

Nove epizode