Skoči na sadržaj

Podcast 23

Dejan Ćirković

Napustio sam bankarsku karijeru da bih pomagao preduzetnicima

O epizodi

U 23. epizodi podcasta Biznis Priče gost Vladimira Stankovića je osnivač konsultantske kuće Virtus Partners, Dejan Ćirković.

✅ BIOGRAFIJA GOSTA:
Diplomirao na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Karijeru u bankarskom sektoru gradio u Eurobanci (Treasury back office), Erste (RISK) i Sber banci (Finansijska analiza). Tokom karijere u bankarstvu specijalizuje se za kreditnu analizu, upravljanje rizicima i donošenje odluka po kreditnim zahtevima malih, srednjih i velikih preduzeća.

Od 2014. godine, stečeno iskustvo i znanje koristi na poslovima finansijskog savetovanja i zajedno sa Nebojšom Popovićem osniva konsultantsku kuću Virtus Partners. Na listi konsultanata Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) od 2015. godine. Glavne oblasti rada su vezane za finansijski kontroling, business intelligence, finansijsku analizu i planiranje, korporativne finansije, upravljanje kreditnim rizikom, analizu industrija i tržišta, kao i makroekonomska kretanja.

☎️ Dejanov kontakt
[email protected]
https://www.virtus.rs/

📚Preuzmi listu svih knjiga koje su preporučili gosti Biznis Priča: https://bit.ly/3nh6ooK

📚 Besplatno preuzmi priručnik „Rešenja Instagram Problema“ https://vladsdigital.com/besplatan-prirucnik-za-instagram-marketing/


✅ Autor podcasta: Vladimir Stanković Vladsdigital
https://www.instagram.com/vladsdigital/

✅ Partner podcasta: Mokrogorska škola menadžmenta
https://msm.edu.rs/

✅ POSTANI ČLAN BIZNIS KLUBA: https://bit.ly/2USgLDk

✅ Zaprati Biznis Priče:https://www.youtube.com/channel/UCEASCzL4XbzCFu8JhryzkNg?sub_confirmation=1
Svake nedelje nova biznis priča.

 

Nove epizode u tvom inboxu

Nove epizode