Skoči na sadržaj

Podcast 18

Petar Kosovac

Kako postati LIDER u svom poslu

O epizodi

U 18. epizodi podcasta Biznis Priče gost Vladimira Stankovića je Petar Kosovac.

Petar Kosovac je korporativni trener i kouč sa bogatim globalnim poslovnim iskustvom, danas radi u kompaniji Hyperoptic Ltd. za koju razvija lidere u Engleskoj i Srbiji.

Pored toga radi i kao eksterni konsultant za Gi Group ili samostalno. Imao je prilike da radi za kompanije poput Coca Cola Hellenic, Strauss Doncafe, Atlantic Group, CETIN, Carlsberg, Geodis, NIS, Unicredit banka, Addiko banka i mnoge druge.

Treninge poput razvoja svih nivoa lidera, prezentacionih veština, upravljanje promenama, razvoj inovacija, držao je u Engleskoj, Švedskoj, Norveškoj, Austriji, Grčkoj, Bugarskoj, Maleziji, Pakistanu, Mijanmaru, Tajlandu, Crnoj Gori i Srbiji.

Ponosan je na CIPD nagradu za 2020 godinu koju je dobio kao član najboljeg tima za učenje i razvoj u Velikoj Britaniji. Godinama je uspešno radio kao Marketing menadžer za lansiranje novih servisa u Telenoru Srbija, a od 2013. godine je počeo da radi na kreiranju i realizaciji poslovnih trening programa.

U svom radu koristi metodologije poput Align Action koučinga, Process Communication Model, Neuronaučna istraživanja, Systemic i Solution Focused timski koučing, Learning transfer metodologije, neuronaučna istraživanja i mnoge druge.

Nove epizode u tvom inboxu

Nove epizode